fredag den 17. januar 2014

Nem lakserulle


En lille frokost ret som selvfølgelig også kan bruges til en lille forret til 2 personer. Hvis man bruger en grovere tortilla som jeg har gjort er den lidt mere fiberholdig men man kan altså godt risikere den bliver lidt mere tør. En anden lækker lakserulle som er mere fugtig er denne, som er meget velegnet til et tapasbord. Man kan evt spice den her op med lidt wasabi, det er virkelig godt!

Nem lakserulle
1 stk

Ingredienser
1 tortilla (evt rugtortilla fra levevis)
1 laksefilet (ca 100 g)
Salt, peber
2 spsk creme fraiche (9%)
Evt citronsaft
1 håndfuld skyllede babyspinatblade

Tilbered laksefileten enten i ovn eller på en sliplet pande og findel den med en gaffel når den er kølet lidt af. Bland med cremefraiche, salt og peber og smag til med lidt citronsaft. Smør 3/4 af tortillaen med massen og fordel de skyllede blade over. Pak stramt ind i husholdningsfilm og lad køle minimum 30 minutter inden den skæres i skiver.

Lise

Ingen kommentarer: