onsdag den 13. marts 2013

Karamelbrownies


Ja altså kage kan man vel i princippet ikke få nok af! Jeg skulle lave mad til gæster i sidste uge, og der blev denne tryllet frem. Den er virkelig nem at lave, og smager fantastisk. Den får en lækker karamel-agtig smag af farinen, som jeg optimerede med karamel-essensen. Mums :)

Karamelbrownies
16 stykker

Ingredienser
125 g mørk chokolade
150 g smør, stuetemperatur
100 g alm sukker
175 g brun farin
1 tsk vanilje essens 
evt 1 tsk karamel essens
2 æg
100 g hvedemel
2 spsk kakao
100 g valnødder (eller pecan)

Tænd ovnen på 180 grader. Smelt chokoladen i mikroovnen ved middelvarme. Rør smørret blødt med håndmikser, og tilsæt sukker og essenser, og pisk til det er luftigt. Rør æggene i et af gangen. Sigt mel og kakao i dejen og vend den smeltede chokolade i. Rør nødderne i og hæld dejen i en foret 20x20cm form. Bag i 30-35 minutter, den skal være blød når den tages ud.

Lise 

Ingen kommentarer: