onsdag den 17. oktober 2012

Lene's pastaret


Dette er en ret som min mor har fået af en kollega, som start blev skrevet på en serviet og udleveret til alle kollegaerne. Det er bestemt ikke en fotogen ret, men det er simpelthen comfort food på højt plan. Da både kollega og min mor hedder Lene er det simpelthen Lene's pastaret. Den er blevet modificeret lidt, men bare der ingår pasta, æg, ost, grønt og kød kan det jo gå :) Og det er en god resteret af hvad man nu lige har i huset, også er den fantastisk på madpakken, ifølge min mutti.

Lene's pastaret
4 pers

Ingredienser
150 g pasta
400 g kylling
1 lille dåse majs
1 broccoli
½-1 fennikel
1 håndfuld revet ost, gerne en blanding 
4 æg
2,5 dl fløde/mælk
1-2 fed hvidløg presset
Salt, peber, muskat

Start med at koge pastaen i ca 10 min, så de ikke er helt møre. Tænd derefter ovnen på 200 grader. Overhæld broccoli buketterne med kogende vand og lad dem stå et par minutter. Svits evt kyllingen hurtigt i 2 cm tern på en pande inden det blandes sammen med de drænede og snittede grøntsager i et ildast fad på ca 25x35cm. Bland æg, mælk/fløde og 1 presset fed hvidløg. Krydr det godt med salt, peber og fintrevet muskatnød og hæld over det hele. Drys med den revne ost. Bag i 30-40 minutter ved 200 grader.

Lise

2 kommentarer:

Lisa // Så gik der tid med det sagde ...

Mmmm... comfort food kan vi li'!

Den skal da afprøves :)

Kh. Lisa

Unknown sagde ...

Ja det er bare efterårsmad! Den kunne nok serveres med salat ;) Den er også fin at opvarme i mikroovnen.

Lise